Onze WiFi oplossingen

Overal bereikbaar zijn, voor personeel, gasten en klanten, dat is waar het om draait in deze tijd. WiFi moet gewoon werken, zonder veel toeters en bellen. Daarom hebben wij een expertise in aanleg en verbetering van WiFi- en Computer netwerken. Of het nu gaat om een kantoor aan huis, op de zaak, camping, of een festival terrein. Een oplossing op maat of een second opinion, het is allemaal mogelijk bij C3 ict.

Wij werken met producten van Ubiquiti (Edge en UniFi lijn) voor stabiele WiFi voor nu en later. De hardware wordt op afstand via onze Cloud servers up to date gehouden en een aanpassing is zonder problemen mogelijk, on the fly en zonder lange wachttijden.

C3 ict werkt met professionele WiFi en netwerk apparatuur van Ubiquiti (uit de Edge en UniFi serie). Hiermee garanderen wij een snel, goed en veilig WiFi netwerk voor de ZZPer thuis en zakelijk gebruik. Is er de behoefte om een super snel WiFi 802.11ac (WiFi AC) netwerk te realiseren voor hoge doorvoersnelheden of om HD te streamen met meerdere apparaten tegelijk? Of simpelweg een stabiel en veilig internet? C3 ict regelt het van a tot z.

Gasten netwerk

Kostenloos WiFi aanbieden is een waardevolle service voor ieder bedrijf. De generatie van nu kiest een locatie met WiFi. WiFi biedt een meerwaarde voor de bezoekers, meer connecties, likes en gratis reclame voor het bedrijf! Maar dan moet het natuurlijk wel goed werken, snel zijn en vooral veilig zodat iedereen kan genieten van een perfect omgeving, waar dan ook. Met C3 ict hotsport manager krijg je een login waarmee je je gasten toegnag kan geven d.m.v. tokens. De duur van deze tokens kun je zelf bepalen. Denk bijvoorbeeld aan hotel gasten die alleen Wifi toegang mogen hebben tijdens hun verblijf.

Mogelijkheden

  • Mogelijke snelheden tot 2.5Gbps (Gigabit WiFi) bij gebruik van WiFi AC HD. Dual Band mogelijk met 2.4Ghz en 5Ghz netwerken.
  • Optimaal bereik door gebruik van de nieuwste technieken en de beste hardware.
  • Uitbreidbaar ten alle tijden, zonder limieten en zonder extra licentie kosten
  • Meerdere WiFi netwerken kunnen worden ingesteld per WiFi punt (Gasten, Personeel, etc)
  • Met UniFi WiFi hebben wij een abonnement speciaal voor monitoring, configuratie en updates op afstand
  • Betrouwbaar door professionele software en componenten. Geen last meer van time-outs of het weg vallen van een verbinding of vervelende reboots.
  • Ook in combinatie met netwerk firewalls, routers en switches

Verschillende oplossingen

Kantoor of thuis

Deze accesspoints worden hoofdzakelijk aan het plafond bevestigd, tevens kun je deze krijgen in een print waardoor je het accesspoint onopvallend kunt plaatsen ( bv buiten op een terras )

unifi_AC
unifi_mesh_scale

Thuin of bedrijfsterein

Deze accesspoints zijn zeer geschikt voor buiten omdat ze volledig waterdicht zijn. Tevens kun we het netwerk uitbreiden zonder kabels d.m.v. de mesh technologie.

Kantoor of hotelkamer

Dit accesspoint is uitermate geschikt om de bekabelde aansluiting in een hotelkamer of kantoorruimte om te toveren tot een WiFi punt met netwerkaansluitingen voor apparatuur te denken aan VoIP telefoon, TV of Computer. Hiermee hoef je geen aparte kabels te trekken naar punten in het plafond waar een Plafond accesspoint komt te hangen.

unifi_inwall
UAP-AC-IW-2