Een Android App laten maken van je website

Je website komt hoger in google

Je eigen Android App laten maken van je website
Tegenwoordig gebruiken meer en meer mensen de smartphone of tablet in plaat van de laptop. Een mobiele App van uw website lijkt dan een logische stap. In 2015 zijn er voor het eerst meer zoekopdrachten uitgevoerd met mobiele telefoons dan met de desktop.

C3 ict kan jouw website in een Android Webapp zetten. Hiermee onderscheidt u van uw concurrenten, en is tevens een waardevolle aanvulling voor uw onderneming en uw doelgroep.

De voordelen zijn groot. Met een webApp kun je de interactie met je huidige en potentiële klanten vergroten en hiermee de zichtbaarheid van je onderneming versterken. En de informatie is altijd up-to-date!. Denk maar eens aan Push berichten, dit zijn in principe de mobiele versie van nieuwsbrieven. Zodra u een nieuws bericht plaatst op uw website gaat er automatisch een Push bericht naar alle aangemelde App gebruikers.

Push berichten…….maar u heeft geen App?. Geen probleem dit kan gewoon ook zonder dat u een WWebApp heeft maar vanuit uw website. De ontvanger krijgt dan een push bericht in zijn browser op de desktop, tablet en smartphone. Neem contact op voor de mogelijkheden voor uw website.

nexus_1

“Google geeft vanaf April van vorig jaar “strafpunten” aan sites die niet mobiel leesbaar zijn. Google stuurt dus sterk aan op een responsive website oftewel een mobiele website. Dit betekent dat je niet meer vindbaar bent in de zoekresultaten die jouw potentiële klanten gebruiken om jouw bedrijf te vinden.

Maar naast het hebben van een goede mobiele website geeft Google je ook “pluspunten” voor het hebben van een App in de appstores van zowel Apple als Google.”

Wat is nu precies een webApp?
Apps zijn hot. En ze zijn ook nog eens hartstikke handig voor je klanten. Het geeft hen meer vrijheid met betrekking tot de manier waarop ze met je site bezig zijn. Tegenwoordig bezoeken meer mensen het internet via mobiele apps dan via desktop browsers; alle reden dus om ook van jouw Website een app te maken!

De mensen die je webApp op Google play gedownload hebben en gaan gebruiken worden naar dezelfde mobiele website geleidt die ze zouden zien als ze hem op hun smartphone zouden bekijken. Met andere woorden, als je wil dat deze methode effectief is, moet je een site hebben die geoptimaliseerd is voor mobiel. Daarom moet je zorgen dat je website responsive is.

Als je website niet responsive is, dan kan C3 ict je huidige website omzetten naar een responsive site.

Bekijk hier ons play store portfolio.

Bekijk hier onze laatste webapp die wij voor een klant hebben gemaakt.

bandito_app

Dus wacht niet langer! Een webApp laten maken is dus niet meer een leuke gadget, maar levert je geld op dat je anders was misgelopen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en prijzen van uw eigen webApp.