NETWERKBEHEER

Cremers Computer Company zorgt er voor dat u uw werk beter, efficiënter en effectiever kunt uitvoeren.

Zonder netwerk geen onderneming
Heeft u er wel eens over nagedacht wat de gevolgen zijn als uw IT uitvalt? En hoe snel is die dan weer up-and-running? Cremers Computer Company beseft dat uw IT van cruciaal belang is. Het netwerk is de infrastructuur van uw onderneming. Zonder netwerk wordt er geen order ingevoerd en gaat er geen factuur de deur uit. Zonder netwerk geen schriftelijke correspondentie en geen email. Zonder netwerk geen onderneming…

IT in uw onderneming
Cremers Computer Company weet dat IT belangrijk is voor uw onderneming. U moet op uw IT kunnen vertrouwen. Daarom doen wij heel veel aan proactief beheer om problemen, met name natuurlijk de vitale netwerkonderdelen, te voorkomen. Voorkomen is immers beter (en goedkoper) dan genezen. En als onverhoopt toch een netwerkonderdeel uitvalt, zorgt Cremers Computer Company er voor dat dat onderdeel binnen de afgesproken tijd weer draait.

Cremers Computer Company zorgt er voor dat u uw werk beter, efficiënter en effectiever kunt uitvoeren. Het moet geen bron van ergernis zijn. Dus als u ergens tegen aanloopt, dan is een IT-professional altijd bij de hand. Die kan u snel helpen door remote uw probleem op te lossen.

En zelfs als u hulp nodig heeft met Office, dan helpen wij u graag snel weer op weg.