ONLINE SPAM & VIRUSFILTER

Alle e-mail berichten worden eerst door een wereldwijde database op hun IP-adres gecontroleerd.

Ondervindt u ook nog steeds last van ongewenste E-mail? Dat is niet zo vreemd: ruim 99% procent van alle verzonden e-mails is ongewenst. SPAM en virussen veroorzaken wereldwijd enorme schade. Een anti spam- en virusoplossing van Cremers Computers levert spectaculaire resultaten op. Het door Ironport ontwikkelde SPAM en virusfilter is het summum op het gebied van beveiliging.

Ironport.
Alle e-mail berichten worden eerst door een wereldwijde database op hun IP-adres gecontroleerd. Deze Senderbase database is de eerste en grootste e-mail monitoring service in de wereld en ontvangt data van 100.000 ICT gerelateerde bedrijven wereldwijd.

Wanneer de afzender in de database aangemerkt staat als een potentieel gevaar voor spam en/of virussen, dan zal deze geen toestemming krijgen om de e-mail af te leveren. Door gebruik te maken van deze Senderbase technologie worden berichten al geblokkeerd voordat deze door uw mailserver worden ontvangen. Dit levert een aanzienlijke besparing op in bandbreedte en dataopslag.
Senderbase Technologie.

IronPort maakt gebruik van de speciaal door hen ontwikkelde zogenaamde Senderbase technologie. Deze technologie omvat het eerste, grootste en beste email monitoring netwerk. Dit netwerk voedt de sender database met gegevens over het ontvangen en verstuurde e-mails wereldwijd.

Zicht op meer dan 35% van al het email verkeer
20M+ IP adressen wereldwijd geïndexeerd
Data van 100,000+ bedrijven en instellingen; 12 van de 15 grootste internet service providers
Miljoenen handmatige meldingen van SPAMfilters & eindgebruikers

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of prijzen.